Over Het Kontakt Media

over-onsOnder de naam Het Kontakt Media presenteert Het Kontakt al haar media-mogelijkheden buiten de acht wekelijkse huis-aan-huiskranten.

De redactionele gezichten van Het Kontakt Media zijn Geurt Mouthaan en Marijke Verhoef.

Geurt werkt sinds 1999 bij Het Kontakt, onder meer als eindredacteur van editie Alblasserwaard. Hij studeerde maatschappijgeschiedenis. Naast de journalistiek en het geschreven woord is fotografie een grote passie. Hij neemt dan ook een deel van de teksten en fotografie van editie Alblasserwaard en de verschillende magazines voor zijn rekening.

Marijke studeerde in 2006 af aan de School voor Journalistiek in Utrecht, met de specialisatie magazines. Zij was van 2005 tot 2014 eindredacteur van de edities Leerdam en Vianen. Tegenwoordig is zij coördinator van onze Special Products en schrijft en fotografeert ze voor de verschillende magazines en Het Kontakt editie Alblasserwaard.

Over Het Kontakt
Nieuwsblad Het Kontakt valt wekelijks op de mat bij 180.000 huishoudens in de regio Alblasserwaard, Lopiker- en Krimpenerwaard, Vijfheerenlanden, West-Betuwe, Land van Heusden en Altena en Bommelerwaard. Adverteren in onze acht kranten is al jaren een effectieve wijze om de consument te bereiken. Daarnaast biedt Het Kontakt ook diverse online advertentiemogelijkheden op www.hetkontakt.nl en www.regio-voetbal.nl.

Het Kontakt maakt samen met De Groot Drukkerij en Premere onderdeel uit Van De Groot Beheer.