Bedrijvig Alblasserwaard & Gorinchem, nr. 6

Bedrijvig Alblasserwaard & Gorinchem kijkt deze keer naar het Kleyburgplein in Nieuw-Lekkerland. Van een jarenlang voortslepend hoofdpijndossier transformeerde het winkelcentrum naar het paradepaardje voor de regio. Eén van de stuwende krachten achter die opmerkelijke omslag is Roel van Bruggen. Bedrijvig voelt hem aan  de tand.

lief!
Bijzonder is ook het interview met John van den Herik en Yvonne Woudstra van lief! lifestyle. Zij gingen zakelijk van de top naar de bodem, en krabbelen nu weer langzaam op. Iets wat iedere succesvolle ondernemer kan overkomen. John en Yvonne vertellen over wat zij het afgelopen anderhalf jaar meegemaakt hebben en hoe ze de blik op de toekomst richten.

Webcare
Verder onderzoekt Bedrijvig de zin en onzin van webcare. Ondernemers die niet online met klanten communiceren horen er tegenwoordig niet echt bij, zo is de heersende overtuiging. Maar is dat wel waar? En als je webcare serieus wilt nemen, hoe pak je dat dan zo goed mogelijk aan? In Bedrijvig geven drie deskundigen hun mening.

Bedrijvig is voor deze zesde uitgave ook te gast bij het tweede Blauwzaam Café, waar gedebatteerd werd over de toekomst van werkgelegenheid in de regio. De geluiden varieerden van inktzwart tot hemelblauw.

Verder presenteren diverse bijzondere bedrijven uit de streek zich via een artikel, ondernemersadvies of column en er is weer aandacht voor een handige zakelijke app en de komende ondernemersbijeenkomsten in de regio.