Bedrijvig Alblasserwaard-Vijfheerenlanden, nr. 12

Ondernemen is topsport. Je gaat tot het uiterste om het best mogelijke resultaat te behalen. De boog kan echter niet altijd gespannen staan. Ontspanning is nodig om de accu op te laden, zodat je altijd het beste uit jezelf en je bedrijf kunt halen. Daarom staat deze uitgave van Bedrijvig in het teken van ontspanning!

We portretteren ondernemers met een bijzondere hobby en bezoeken De Kroonprins en 9par3. Bij deze golfbanen komen inspanning en ontspanning perfect samen. Je kunt er lekker in de zon over de green struinen en ondertussen netwerken. Het runnen van een golfbaan is overigens gewoon keiharde business, leren we in het gesprek met de eigenaren. Wie zelf graag kennis wil maken met de golfsport, is 5 oktober welkom op Golfpark Almkreek. Dan vindt de tweede editie van Het Kontakt Business Meets Golf plaats, een netwerkevenement waarvoor Bedrijvig weer relaties uitnodigt!

Voor wie wil wachten tot 5 oktober en nu al snakt naar ontspanning, hebben wij een tip. Zet je mobiel even op stil, plof op het loungeset in de tuin, zorg dat er een koel drankje binnen handbereik staat en lees lekker op je gemak de verhalen in deze Bedrijvig!