Bedrijvig Alblasserwaard Vijfheerenlanden nr. 8

Bedrijvig Alblasserwaard Vijfheerenlanden staat deze keer in het teken van de bouwsector.

Centraal staat een toonaangevend project in Leerdam en omstreken: de verbouwing van de watertoren. Aannemersbedrijf J. van Daalen kocht het pand aan en tovert het om tot woon- en werkcomplex. In de watertoren komen bedrijfsunits en een penthouse. Op het terrein rondom de watertoren komen ook nog woningen. In Bedrijvig doet Chris van Wijk zijn plannen uit de doeken.

Bouwonderneming Stout vertelt over bedrijfshuisvesting op maat en samen met P. van Leeuwen projectontwikkeling kijkt Bedrijvig binnen bij een juweeltje langs de A27 bij Meerkerk. Verder brengt de redactie alle vrije bouwkavels op industrieterreinen in beeld én worden de bestaande terreinen onder de loep genomen. Wat is wijsheid: bedrijventerreinen uitbreiden, oude terreinen opknappen of bedrijven clusteren op thematerreinen?

Met Edwin van der Heuvel spreekt Bedrijvig over de stand van zaken rond vastgoed in de regio en de herontwikkeling van twee bijzondere locaties: café Boerenklaas te Brandwijk en de Meelfabriek in Ranks Meel in Ameide.

Verder is Bedrijvig te gast bij mooie ondernemingen zoals Goudsmederij Leerdam, MKB-Personeel, AVA Van der Horst, Rederij Leerdam, Stijlloos en vele anderen.

Volgende uitgave
De negende uitgave verschijnt op 23 september 2016. Neem voor meer informatie of voor het reserveren van een advertentie of advertorial voor 25 augustus contact op via 0182-583200.