Bedrijvig Alblasserwaard Vijfheerenlanden nr. 9

De negende uitgave van Bedrijvig Alblasserwaard Vijfheerenlanden staat in het teken van geldzaken. Daarom siert niemand minder dan Carin van Huët, directievoorzitter van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden, de cover. In Bedrijvig vertelt zij over de veranderingen waar de bank mee te maken heeft gekregen en de wijze waarop de bank weer dichter bij ondernemers wil staan.

Bedrijvig schoof tevens aan bij een bijeenkomst over crowdfunding en recht, georganiseerd door Alfa accountants & adviseurs en BVD advocaten. Samen met zo’n dertig ondernemers ontdekte Bedrijvig de vele mogelijkheden die deze nieuwe financieringsvorm biedt.

Bij geldzaken hoort ook sponsoring. Ieder bedrijf wordt regelmatig door verenigingen en stichtingen benaderd voor steun. Wanneer zeg je ja, en wanneer nee? Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw onderneming ook profiteert van de sponsoring? Bedrijvig zoekt het uit!

Verder telt dit negende magazine weer een hele serie interessante bedrijfsportretten. Zo kijkt Bedrijvig binnen in het spiksplinternieuwe kantoor van BVD advocaten en vertelt griendwerke Dick van Aalburg over het eeuwenoude ambacht. Daarnaast biedt het magazine interviews met de genomineerde leden van Businessclub Contactus, evenals boeiende ondernemersadviezen, aanraders en een overzicht van de komende netwerkevenementen in de regio.