Bedrijvig Gorinchem, nr. 14

Date:14 dec 17

Deze veertiende uitgave van Bedrijvig staat in het teken van de werkomgeving. Want een goede werkplek is goud waard. Je werkplek is mede bepalend voor het werk dat je levert én het plezier dat je daarin hebt. Dat besefte ik een tijdje terug. Ik was een uur te vroeg bij een afspraak en mocht gelukkig even werken in de vergaderruimte van het bedrijf. Zat ik daar aan een grote tafel met een verbluffend uitzicht over de Merwede… Het artikel leek zichzelf bijna te schrijven!

Onze streek telt nog veel meer fantastische werkplekken, zo ontdekten we tijdens het schrijven voor dit nummer. Wat dacht je van werken in een molen of een fort? Natuurlijk heeft niet iedereen de beschikking over zo’n toplocatie.

Wij huizen als Bedrijvig-redactie bijvoorbeeld in het hart van het kantoor; rivierzicht is ver te zoeken. Toch is het een fijne plek, met dank aan de restyling die dit jaar heeft plaatsvonden. Nieuwe vloerbedekking, oranje muren met foto’s uit onze kranten, een vergadertafel met designstoelen, hangplanten… We zijn zowaar een beetje hip geworden! En nog belangrijker: we zijn weer blij met onze werkomgeving. Dat is de kracht van verf en een nieuw interieur. Inside Office vertelt daar in deze Bedrijvig meer over.

En als ik tóch even uitzicht en zon nodig heb voor inspiratie… dan doop ik het stoepje voor mijn huis om tot werkplek. Inspiratie gegarandeerd. En een houten kont ook.

Marijke Verhoef