Bedrijvig Heusden & Altena nr. 11

Date:23 sep 16

De elfde Bedrijvig Heusden & Altena staat in het teken van geldzaken. Daarom siert niemand minder dan de nieuwe directievoorzitter van Rabobank Altena, Joan Wassink, de cover. In Bedrijvig gaat hij in op de inspanning van de bank rond de gemeentelijke herindeling en Vitaal Altena, evenals de veranderingen waar de bank de afgelopen jaren mee te maken heeft gekregen.

Bedrijvig schoof tevens aan bij een bijeenkomst over crowdfunding en recht, georganiseerd door Alfa accountants & adviseurs en BVD advocaten. Samen met zo’n dertig ondernemers ontdekte Bedrijvig de vele mogelijkheden die deze nieuwe financieringsvorm biedt.

Bij geldzaken hoort ook sponsoring. Ieder bedrijf wordt regelmatig door verenigingen en stichtingen benaderd voor steun. Wanneer zeg je ja, en wanneer nee? Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw onderneming ook profiteert van de sponsoring? Bedrijvig zoekt het uit!

Verder telt dit elfde magazine weer een hele serie interessante bedrijfsportretten, een interview met wethouder Matthijs van Oosten, evenals boeiende ondernemersadviezen en een overzicht van de komende netwerkevenementen in de regio.