Bedrijvig Heusden & Altena, nr. 14

Date:16 jun 17

Ontspannend ondernemen. Kan dat wel? Ondernemen is topsport. Je gaat tot het uiterste om het best mogelijke resultaat te behalen. De boog kan echter niet altijd gespannen staan. Ontspanning is nodig om de accu op te laden, zodat je altijd het beste uit jezelf en je bedrijf kunt halen. Daarom staat deze uitgave van Bedrijvig in het teken van ontspanning!

We presenteren ondernemers die van ontspanning hun verdienmodel hebben gemaakt. Verder portretteert onze redactie ondernemers met een bijzondere hobby, zoals het beklimmen van de K2. Soms is er amper tijd om je zakelijk succes te vieren, laat staan te delen. Vijf vrouwelijke ondernemers zijn even uit hun dagelijkse drive gehaald om op een positieve manier de regio deelgenoot te laten zijn van hun succes. Dit gebeurde bij de Vrouw & Altena verkiezing 2017, waarvan u het verslag en hun presentaties verderop leest in deze editie.

Bij de combinatie ontspannen en ondernemen komt vaak het woord ‘golf’ naar boven. Een interview met eigenaar Hans Gommers van Landgoed de Kurenpolder kan dan uiteraard niet ontbreken. Het runnen van een golfbaan is overigens gewoon keiharde business, zo blijkt. Wie zelf graag kennis wil maken met de golfsport, is 5 oktober welkom op Golfpark Almkreek. Dan vindt de tweede editie van Het Kontakt Business Meets Golf plaats, een netwerkevenement waarvoor Bedrijvig weer relaties uitnodigt!