Bedrijvig Heusden & Altena, nr. 15

Date:22 sep 17

Hoe ontstaat innovatie? Vaak niet door de gedachte ‘Hoe kan ik in korte tijd zoveel mogelijk geld verdienen’ op te volgen. Innovatie is het gevolg van een ontembare passie voor het vak. Uw productie of uw dienstverlening komt in de digitale en technische revolutie van deze jaren steeds verder tot ontwikkeling. Het probleem van uw klant is een dankbaar onderwerp om het hersengedeelte waar creativiteit zit, flink te laten kraken. Met prachtige oplossingen als resultaat!

In dit nummer leest u een aantal van deze innovaties, die in het Land van Heusden & Altena recent ontwikkeld zijn. Wat dacht u van de duurzame oplossingen van Visietech? Ondernemer Johan Koekkoek werkt vanuit het hart van de regio aan toekomstbestendige toepassingen in de bouw, waar heel technisch Nederland geboeid naar luistert.

Ook de andere artikelen geven beeld aan de soms grote geheimen van economisch Altena. Dit themanummer is slechts het topje van de innovatieve ijsberg, die nog regionaal onbekend is. Bedrijvig staat pal achter deze innovatieve ondernemers. Innoveren is namelijk een bewuste keuze, een bijzonder talent. Kopiëren kan namelijk iedereen. Hopelijk zien we meer van innovatief Altena op de ondernemersverkiezingen; de BizzAwards 2017. Leve de creatie!