Bedrijvig Heusden & Altena, nr. 6

De nieuwe Makelaars van Altena zijn vol bravoure op weg naar de top. Bedrijvig schoof voor een prachtige coverstory aan bij de goedlachse broers Leijendekker en zwager David Kwint. Wij voelden de vier aan de tand over de tips en trucs voor het succesvol runnen van een familiebedrijf. Ook hun toekomstplannen en de huizenmarkt komen natuurlijk aan bod.

Daarnaast namen we een kijkje op het nieuwe Biesbosch MuseumEiland. Het toeristische pareltje van de regio én een uiterst ambitieus project. Museumdirecteur Peter van Beek vertelt over hoe het wat ouderwetse museum met koffieautomaat is omgetoverd tot modern museum met volwaardige horecavoorziening en Biesbosch getijdebeleving buiten. Bij de bouw van dit mooie project zijn diverse lokale bedrijven betrokken. De Werkendamse en Drabbe Elektrotechniek vertellen in Bedrijvig op welke wijze zij bijdragen aan het nieuwe MuseumEiland.

Verder heeft deze zesde editie van Bedrijvig aandacht voor de Kop van Brabant, de kansen van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid, Leevboerderij Het Erfdeel, Ondernemend Altena en starters in de regio. Diverse bedrijven uit de streek presenteren zich met een mooi artikel in Bedrijvig, waaronder Rabobank Altena, Van Noordenne Accountants, Machinefabriek De Waal, Hoogendoorn MBi & Van Mill Opel.  Natuurlijk biedt het magazine ook weer veel ondernemersadviezen, het laatste nieuws van Werkendam Maritime Industries en het nieuws uit de bedrijvige regio.