Bedrijvig Heusden & Altena, nr. 7

Date:18 sep 15

Kijk met Bedrijvig Heusden & Altena binnen in de keuken van HAK uit Giessen. De groenten van HAK zijn nationaal en internationaal bekend, en sterk verbonden met het Hollandse land. Bedrijvig bezocht de fabriek waar de groenten worden verwerkt en sprak met Timo Hoogeboom over verleden, heden en toekomst. Jaarlijks smullen zo’n 55 miljoen mensen van de groenten van HAK. Hoe het bedrijf dat voor elkaar kreeg? Door ergens heel goed in te zijn en focus te houden.

Webcare
Bedrijvig duikt deze keer ook in de social media. Steeds meer bedrijven laten op Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn van zich horen. Enerzijds voor promotie, anderzijds ook voor klachtenafhandeling. Webcare is anno 2015 niet meer weg te denken. We vragen drie deskundigen om hun mening, en kijken de kunst af bij twee regionale ondernemers.

Verder in deze Bedrijvig: een interview met wethouder Wim de Jong over werkgelegenheid in de regio, nieuws van Werkendam Maritime Industries, ondernemersadviezen en columns en mooie verhalen over mooie lokale bedrijven zoals Trappenfabriek Geleijnse.