Bedrijvig Heusden & Altena nr. 8

Date:11 dec 15

Deze Bedrijvig ligt de focus op lokale bedrijven die internationaal handelen. Zoals PT Creations uit Wijk en Aalburg. Mark Timmermans is een zakenman in hart en nieren en verovert de internationale markt met zijn arrangementen. Hij ziet die terug tot in Dubai, en ja, dan heeft hij wel even kippenvel. Onlangs heeft het bedrijf een prachtig, beeldbepalend pand gebouwd in Wijk en Aalburg. Bedrijvig voelde Timmermans aan de tand over verleden, heden en toekomst.

In het WMI-journaal nemen we de Werkendamse activiteiten in Paraguay onder de loep en we blikken terug met de ondernemers die dit najaar afreisden naar Roemenië. Ad van Wijk van Van Wijk transport uit Giessen liet de kansen zien van ondernemen in Oost-Europa.

Ook stapten we binnen bij de businessclub van de Kozakken Boys. Tijdens de Make A Wish Business Challenge zetten de leden van de businessclub hun netwerk in om drie wensen van zieke kinderen te vervullen, en om geld op te halen voor het goede doel. Natuurlijk waren we ook bij Business Meets Golf op Golfpark Almkreek. Van beide evenementen is een fotoverslag te vinden in Bedrijvig.

Met Rabobank Altena nemen we crowdfunding onder de loep terwijl we bij Autobedrijf Thur de nieuwe Caddy 4 en Transporter 6 onderwerpen aan een testrit.

Verder schuift Bedrijvig aan bij HV Media, Olivier Architecten, Aspect | ICT, Lalana Huidkliniek, BCT Aalst en Hagelschadecentrum Altena. Tel daarbij mooie columns en nuttige ondernemersadviezen op.