Bedrijvig Heusden & Altena nr. 10

De tiende uitgave van Bedrijvig Heusden & Altena staat in het teken van de bouwsector.

De redactie interviewt aannemer René Mooy van Almbouw over de wijze waarop hij het voormalige Rabobank-kantoor in Woudrichem omtovert tot wooncomplex De Florijn. Daarnaast brengt Bedrijvig alle vrije bouwkavels in de regio in beeld en vertelt wethouder Wijnand van der Hoeven over wat de gemeente voor ondernemers kan betekenen. Bijvoorbeeld wanneer zij een nieuwe bestemming aan een pand willen geven.

Uiteraard ontbreken de ondernemersadvies van onder andere een accountant, advocaat en financieel adviseur niet. Ook biedt Bedrijvig interessante inkijkjes in regionale bedrijven en een fotoreportage van de Fenexpo.

Vrouw & Altena
Tevens was Bedrijvig aanwezig bij de verkiezing van de Meest Ondernemende Vrouw van Altena. In het magazine staat een reportage in woord en beeld en de winnaars en genomineerden presenteren hun bedrijf in het magazine.

Verder blikt Bedrijvig vooruit op de Havendag en andere voor ondernemers interessante evenementen in de streek.

Volgende uitgave
De elfde uitgave van Bedrijvig verschijnt op vrijdag 23 september 2016 en staat in het teken van financiën. Een advertentie reserveren kan nog tot 25 augustus via Peter Vos (p.vos@hetkontakt.nl).