Bedrijvig Lek & IJssel, nr. 4

Verantwoordelijkheid en loyaliteit. Dat zijn de sleutelwoorden van Teunis Speksnijder van Speksnijder Mode. Deze Bergambachtse ondernemer vertelt in Bedrijvig over hoe hij het bedrijf samen met zijn vader Piet runt. Speksnijder is al jaren een onderneming met een landelijke reputatie. Hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen? Door voortdurend zichtbaar te zijn, via reclames in dagbladen, weekbladen, magazines, op de eigen website en via social media. En: door niet mee te gaan met de waan van de dag.

Bedrijvig besteedt in dit vierde nummer ook aandacht aan werkplezier. Nut? Of noodzaak? Wij denken het laatste, want onderzoek toont aan dat bevlogenheid meer omzet genereert en burn-out voorkomt. Bedrijvig zoekt uit hoe je bevlogen blijft en dit ook overbrengt op je personeel.

Ook noodzakelijk: social media. Bedrijvig stapt binnen bij de social media masterclass van VlistOnderneemt! en bundelt de beste tips. Daarnaast gaan we langs bij het jubilerende ZZPijl, een netwerkclub voor zelfstandig ondernemers zonder personeel in IJsselstein, Lopik en Schoonhoven. Verder presenteren diverse bedrijven zich weer, waaronder Van Schaik Krimpen, Avant Groep, Keda Consult en Alclean.

Meer weten over Bedrijvig? Kijk op www.bedrijvigmedia.com.