Bedrijvig Rivierenland, nr. 6

Date:03 dec 15

Bedrijvig Rivierenland kijkt deze keer binnen bij Hermeta, één van de grootste werkgevers in de gemeente Lingewaal. Deze aluminiumspecialist staat aan de vooravond van een nieuw avontuur. In samenwerking met ontwerper Carina Riezebos start Hermeta met House of Hermeta Holland; een designlijn met aluminium producten die kunstwerkjes an sich zijn. In Bedrijvig vertelt directeur Frank Willemen over de innovatiedrift van de onderneming en de do’s en don’ts in innovatieprocessen.

Webcare
Verder een diepgravend achtergrondverhaal over webcare. Bedrijvig spreekt met deskundigen over social media, het belang ervan en hoe dit effectief in te zetten voor de onderneming.

Bedrijvig is daarnaast te gast bij het Blauwzaam Café in De Schildkamp te Asperen, bij Businessclub Contactus en bij Rabobank Company & Co. Daar inspireerde Rick van Asperen ondernemers om hun ego een échte kick te geven en buiten de gebaande paden te treden.

Alles over bedrijfswagens en meer
In deze nieuwste uitgave van Bedrijvig vertelt Europe Vans alles over bedrijfswagens, PUUR SPORT bij Marijke laat zien hoe goed én aantrekkelijk bedrijfsfitness is, en COW duikt weer in de onderwaterwereld. Ook Wakkermans Audio-Video, Jeepparts.nl en Bartsmaatpakken vertellen over hun onderneming.