Fenexpodium

Date:01 apr 16

In samenwerking met het regionale ondernemersmagazine Bedrijvig presenteert Fenexpo het magazine Fenexpodium.

Fenexpodium is hét beursmedium dat ondernemers de gelegenheid biedt hun bedrijf te promoten in de aanloop naar de beurs. Het is een informatief en kwalitatief magazine dat een dwarsdoornede van het evenement presenteert. Compleet met informatie over beursstands, productpresentaties, interviews en updates over regionale innovatie.

“Het is een unieke kans om de campagne voor dit jaar te promoten naar een prachtige doelgroep van 15.000 potentiële bezoekers. Door samenwerking en een doordachte promotie kan iedere ondernemer een sterk beursprogramma presenteren en collega-ondernemers motiveren om van 19 tot en met 21 april een bezoek te brengen aan de beurs in Evenementenhal Gorinchem”, aldus organisator Henk Fennema.

Fenexpodium wordt uitgegeven door Het Kontakt Media, dat ook Bedrijvig uitgeeft. Het magazine is samen met Bedrijvig bezorgd bij ondernemers in de gemeenten Aalburg, Alblasserdam, Giessenlanden, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Heusden, Leerdam, Lingewaal, Molenwaard, Neerijnen, Papendrecht, Sliedrecht, Vianen, Werkendam, Woudrichem en Zederik.