FLORIS, nr. 1

Date:02 nov 15
Tags:

Wij stellen graag aan u voor: FLORIS! De business & lifestyleglossy van de Krimpener- en Lopikerwaard, het nieuwe visitekaartje van de bedrijvige regio. FLORIS is een echte luxe glossy, op stevig, matglanzend papier.

Voor de eerste uitgave duikt FLORIS in het echte boer’nleven, op de kaasboerderij van Teus Hoogerwaard in Ouderkerk aan den IJssel. Ook bezoekt de redactie klokkenmaker Frank Zuidhof uit Bergambacht en Edwin Haighton. Hij maakte de natuurfilm ‘Polder’, over de schoonheid van de oer-Hollandse Krimpenerwaard. Verder stappen we binnen bij Michel en Lisette van Capellen, die gemaal Reinier Blok om hebben gebouwd tot een prachtig woonhuis. FLORIS geeft een bijzonder inkijkje in het leven in dit monument.

Ondernemen
Er is uiteraard ook veel aandacht voor ondernemen in de streek. Bedrijven als Blonkstaal Schoonhoven BV, Autobedrijf Van Roon, Lint Notarissen, Rabobank Krimpenerwaard en vele anderen presenteren zich in FLORIS met een bedrijfsportret. Daarnaast heeft FLORIS de leukste Waardse Aanraders op een rij en de mooiste nieuwe producten.

De modezaken uit de regio presenteren hun nieuwe wintercollectie in een flitsende modereportage, van de hand van fotograaf Alice Wolfs. Kortom: genoeg te lezen én te kijken!

FLORIS is bezorgd bij alle ondernemers in de Krimpener- en Lopikerwaard. Als bonus hebben alle deelnemers aan Floris een stapel uitdeelexemplaren gekregen, die zij aan hun klanten of relaties mee kunnen geven. Het magazine is via deze link online te bekijken.

2016
In 2016 verschijnt FLORIS in het voor- en najaar. Wilt u met een advertentie of advertorial deelnemen aan FLORIS? Neem dan contact op via Birgit van Wijngaarden (06-23165798, b.vanwijngaarden@hetkontakt.nl), Bastine Neven (06-20543974, b.neven@hetkontakt.nl) of Wim van Leeuwen (06-12064602, w.vanleeuwen@hetkontakt.nl).