FLORIS, nr. 2

Date:15 apr 16
Tags:

De tweede uitgave van FLORIS is een feit! De business & lifestyleglossy van de Krimpener- en Lopikerwaard bezoekt het Nederlands Zilvermuseum voor een interview met directeur Marcel Teheux, die het museum als een echte ondernemer runt.

Ook bezocht de redactie Erik Jan Hoogwerf, een timmerman die het oude ambacht nog verstaat. We kijken binnen bij het bijzondere Huis te Jaarsveld en kijken onder de motorkap van de Foute Cross in Lopik.  Donnie en Babette Diemel van De Witte Hof maken een testrit met de nieuwe Renault Talisman.

Ondernemen
Er is uiteraard ook veel aandacht voor ondernemen in de streek. Bedrijven als Tandartspraktijk Ivory & Ivory, Jordens Fysio, Stoppelenburg Uitvaartverzorging, Endass Verzekeringen, de dames van Beauty & Brains Vlist en vele anderen presenteren zich in FLORIS met een bedrijfsportret. Daarnaast heeft FLORIS de leukste Waardse Aanraders op een rij en de mooiste nieuwe producten.

De modezaken uit de regio presenteren hun nieuwe wintercollectie in een flitsende modereportage, van de hand van fotograaf Alice Wolfs. Kortom: genoeg te lezen én te kijken!

FLORIS is bezorgd bij alle ondernemers in de Krimpener- en Lopikerwaard. Als bonus hebben alle deelnemers aan FLORIS een stapel uitdeelexemplaren gekregen, die zij aan hun klanten of relaties mee kunnen geven. Het magazine is via deze link online te bekijken.

2016
De derde uitgave van FLORIS verschijnt op 21 oktober 2016. Wilt u met een advertentie of advertorial deelnemen aan FLORIS? Neem dan contact op via Birgit van Wijngaarden (06-23165798, b.vanwijngaarden@hetkontakt.nl), Bastine Neven (06-20543974, b.neven@hetkontakt.nl) of Wim van Leeuwen (06-12064602, w.vanleeuwen@hetkontakt.nl).