Floris, nr. 3

Date:04 nov 16
Tags:

Bij het samenstellen van Floris vallen wij iedere keer weer met onze neus in de boter. Wat zijn er toch veel bijzondere en verrassende ondernemingen in de Krimpener- en Lopikerwaard! De verhalenmakerij voor deze zakelijke lifestyleglossy is dan ook één groot avontuur.

Redacteur en fotograaf Geurt Mouthaan wist niet waar hij moest kijken toen hij gewapend met zijn fotocamera oog in oog stond met een roze shotgun. Met uiterste precisie gemaakt door de grootste pacifist van de regio, wapensmid Pim de Waard uit Krimpen aan den IJssel.

Floris Bakker verwonderde zich in natuurmuseum De Wielewaal te Willige-Langerak en keek binnen in een bijzonder monument: de voormalige drijfriemenfabriek van Haagen-Draaijer in Krimpen aan de Lek.

Gaaf was het ook in het kantoor van Rabobank Krimpenerwaard. Daar fotografeerde Ernst Klip de o zo mooie najaarsmode van vier regionale modezaken. En wat te denken van Wings Byou? Redacteur Marijke Verhoef voelde zich tussen alle sieraden van deze Schoonhovense groothandel als een kind in een snoepwinkel! De zussen Van Wingerden knokken vanuit de zilverstad voor een plaats op de bijouxmarkt. Een inspirerend verhaal over een mooi familiebedrijf.

En zo zijn er nog veel meer ondernemingen die in deze Floris van zich laten horen. De één nog mooier dan de ander. Daarom zijn wij super trots op deze derde uitgave! Is ‘ie mooi, mooier of mooist? Dat oordeel is aan u! Wij wensen u veel leesplezier!

Floris gaat in 2017 uiteraard verder! In het voor- én najaar verschijnt deze zakelijke lifestyleglossy wederom bij alle ondernemingen in de Krimpener- en Lopikerwaard.