Floris

Date:31 jul 15
Tags:

Het FlorisKontakt Edities en Het Kontakt Media presenteren: Floris! Een lifestylemagazine voor de regio Lek & IJssel, speciaal voor ondernemers die speuren naar een meer op de zakelijke markt gericht podium. De eerste uitgave belandt in week 45  gratis op de matten van alle ondernemers in de gemeenten Krimpenerwaard en Lopik.

Floris is eigenzinnig, maar vooral ambitieus. Het magazine moet zich ontpoppen tot hét lijfblad van de Lopiker- en Krimpenerwaard. Want Floris is fier op zijn bakermat, dat mooie land in het Groene Hart, met zijn scheepswerven, historische zilverstad en pittoreske dorpen.

Aan de keukentafel
De redactie van Floris schrijft over thema’s als wonen, mode, uitgaan én ondernemen. Zo krijgen de jonge honden in het bedrijfsleven een platform aangereikt, maar er is ook ruimte voor de ondernemer die op een unieke manier zijn sporen heeft verdiend in de regionale, landelijke of zelfs internationale markt. Floris schuift bij hen aan de keukentafel om ze aan de tand te voelen over hun ondernemersdrift en hun band met het land tussen de Lek en de IJssel.

Eerste uitgave
Voor de eerste uitgave duikt Floris in het echte boerenleven en de gebiedspromotie, op de kaasboerderij van Teus Hoogerwaard in Ouderkerk aan den IJssel. Ook gaat hij op bezoek bij een ambachtsman uit de streek en banjert hij door de Krimpenerwaardse klei. Hij veegt goed zijn voeten voordat bij binnenstapt bij één van de meest bijzondere woningen in de streek, om een reportage te maken over wonen in dit pareltje. Daarnaast speurt Floris naar de lekkerste culinaire hoogstandjes in de regio. De modezaken uit de regio kunnen hun nieuwste kledingstukken showen in de modereportage van Floris, zodat tiptop verschijnen op zo’n zakelijke meeting ook geen kunst meer is.

Visitekaartje
Oftewel: Floris loopt over van al het goede dat de Krimpenerwaard  te bieden heeft. Een gloednieuw visitekaartje voor de streek. Meedoen kan op talloze manieren: van een prachtige advertorial tot een plekje op de Waardse Aanraders-pagina of een mooie advertentie. Als bonus krijgen deelnemers aan Floris een stapel uitdeelexemplaren, die zij aan hun klanten of relaties mee kunnen geven.

Meedoen aan Floris? Dat kan door contact op te nemen Birgit van Wijngaarden (06-23165798, b.vanwijngaarden@hetkontakt.nl), Bastine Neven (06-20543974, b.neven@hetkontakt.nl) of Wim van Leeuwen (06-12064602, w.vanleeuwen@hetkontakt.nl).