Glossy voor CIGO Lucas

Date:27 nov 17

cigo-lucasHet ondernemersechtpaar René en Carola Lucas geeft ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van hun winkel CIGO Lucas een glossy uit.

Het magazine verscheen eind november 2017  in een oplage van 10.000 exemplaren en wordt huis aan huis verspreid in een deel van de regio. “Ik had als 8-jarig kind al een droom”, vertelt René Lucas maandagavond aan een groep genodigden. “Toen bouwde ik bij ons thuis in de schuur al een winkel. Nu sta ik hier samen met mijn vrouw Carola vanwege de lancering van ons jubileumblad, het Lucas Magazine.”

Moeders
De lancering van het magazine vond maandagavond plaats door middel van een onthulling van het blad door de beide moeders van René en Carola Lucas. Lucas wijst met nadruk in de richting van Carola, Jolanda en Marlien. Zijn vrouw en de beide medewerksters bepalen mede het gezicht van de veelzijdige shop op het marktplein in Wijk en Aalburg. Op 6 december 2007 opende René Lucas de deur van zijn winkel op de prominente locatie op de Markt, toen nog binnen de Totaal Gemak-formule. Ruim vijf jaar geleden deed de CIGO-formule haar intrede.

Een veelzijdige winkel, waar veel mogelijk is en klanten niet snel misgrijpen. CIGO Lucas heeft zich in tien jaar verankerd in de Aalburgse gemeenschap en ver daarbuiten. Aalburgs burgemeester Fons Naterop noemt René Lucas in het blad niet alleen een begenadigd ondernemer, maar ook een van de pijlers van de winkeliersvereniging Hart van Aalburg.

Bruist
Het bruist altijd in het hoofd van René Lucas, dus moest er rond het 10-jarig bestaan van zijn winkel iets bijzonders gebeuren. “Het is een eigen glossy geworden, die best de naam Lucas mag hebben. Wij zijn er trots op.”

Met het 52 pagina’s tellende Lucas Magazine geeft hij een inkijkje in het reilen en zeilen van zijn winkel. Een magazine dat tot stand kon komen door medewerking van vele van zijn zakenpartners. Het is een uitgave die wel even aan de tafel blijft kleven, omdat er verhalen in staan die het lezen meer dan waard zijn.

Ook een blad dat aanleiding geeft om even te ontspannen met een puzzel of te profiteren van de aanbiedingen die de lezer al bladerend tegenkomt.

René Lucas is ervan overtuigd dat er een toekomst voor zijn winkel is.

“Wij zullen steeds blijven inspelen op de wensen van onze klanten. Wij gaan mee in veranderende vraag en gewijzigde wetgeving. Zo gaan wij op naar de volgende tien jaar.”