Het Kontakt Business Meets Golf

Date:30 nov 17

Ook dit jaar heeft Het Kontakt Media weer een prachtig terugblikmagazine gemaakt naar aanleiding van Het Kontakt Business Meets Golf op Golfpark Almkreek. Dit netwerktoernooi werd op 5 oktober 2017 gehouden. Er deden meer dan honderd ondernemers mee.

“We kijken terug op een geslaagde dag”, zegt Linda Blijenburg van Het Kontakt Edities trots. Bij aanvang was het spannend of het evenement wel door kon gaan: de weersvoorspellingen waren ronduit onstuimig. Kort na de middag klaarde het op, waardoor de golfers boven alle verwachtingen uit nog werden getrakteerd op een zonnetje.

Er waren ruim honderd ondernemers aanwezig. De beginners volgden een clinic bij de golfpro’s van Golfpark Almkreek, terwijl de ervaren golfers de baan in gingen voor een wedstrijd. Tussen het spelen door was er veel tijd voor netwerken, uiteraard kon dit ook na de clinic en wedstrijd. In het paviljoen stonden er na afloop voor alle deelnemers overheerlijke hapjes en drankjes klaar, ter beschikking gesteld door bedrijven uit de regio. De prijzen van de wedstrijd en clinic werden uitgereikt door Raisa en Emy van Kadijk Beach University Werkendam en Anne José Haaksema, winnaar Juryprijs en Publieksprijs bij de Verkiezing Ondernemende Vrouw van Altena.

Het Kontakt Business Meets Golf werd georganiseerd door Vrouw & Altena, Golfpark Almkreek en Het Kontakt Edities, uitgever van onder andere Het Kontakt en Bedrijvig Magazines.