Jubileumboekje Kernenprogramma Molenwaard

Het Kontakt en de gemeente Molenwaard slaan de handen ineen en maken samen een prachtige jubileumuitgave rond 5 jaar Kernprogramma.

In 2009 bundelde de gemeente Molenwaard de belangrijkste plannen en projecten die ze in de diverse kernen wil uitvoeren in het Kernprogramma. Vanwege het 5-jarig jubileum wilde het regievoerende team projecten in een boekje vastleggen wat er de afgelopen jaren aan projecten is gerealiseerd.

Kennis in huis
Omwille van de tijd klopte de gemeente bij Het Kontakt Media aan voor de interviews met betrokkenen en (archief)foto’s. Groot voordeel was dat Geurt Mouthaan als eindredacteur van Het Kontakt editie Alblasserwaard al de nodige kennis en archieffoto’s van de projecten in zijn bezit had, zodat er snel geschakeld kon worden. Uiteindelijk kwam het boekje een maand eerder uit dan gepland.

Testimonial: Korte lijnen en actief meedenken
De reacties Dave Heemskerk, team projecten gemeente Molenwaard: “In nauwe en plezierige samenwerking tussen gemeente en Het Kontakt Media is er een mooi jubileumboekje gekomen dat zeer goed is ontvangen door gemeenteraad, partners van de gemeente en inwoners. Het Kontakt Media onderscheidde zich door korte lijnen, actief meedenken, kennis van zaken en praktische oplossingen. Door die kwaliteiten en opstelling slaagden we er samen in het jubileumboekje nog eerder gereed te hebben dan de toch al strakke deadline voorschreef.”