Leerdam. nummer 1

Leerdam is een dynamische stad. Een stad die een eigen glossy verdient! Tenminste, dat vinden wij van Het Kontakt Media. Daarom hebben we op 20 mei de Stadsglossy Leerdam. gepresenteerd. Een magazine over Leerdam en Leerdammers.

De eerste uitgave staat in het teken van 250 jaar glas in Leerdam. Het magazine zet de vijf Nieuwe Copiers in de schijnwerpers, brengt de jubileumactiviteiten in samenwerking met de Werkgroep 250 jaar Glas in Leerdam in beeld, en kijkt met ondernemers naar de betekenis van glas voor Leerdam. De redactie van de glossy ging op bezoek bij de dames in het Hofje van Mevrouw van Aerden en wandelde met Aart-Jan ´t Lam over het Schapendijkje, zijn favoriete plek in Leerdam. Een grote uitagenda laat zien wat er de komende maanden allemaal te doen is in de Glasstad.

De 70e Glasstadmars heeft een mooi jubileumkatern gekregen in het stadsmagazine. Leerdam. liep alvast de tien kilometer, om te beleven hoe mooi de route is. De vrijwilligers van het evenement worden in de spotlights gezet en natuurlijk ontbreekt alle praktische informatie over Leerdams grootste wandelevenement niet.

Ondernemend Leerdam verrast met een flitsende modeshoot waarin de voorjaarsmode wordt gepresenteerd. De Vlietskant laat in een vier pagina´s tellende reportage zien hoeveel toffe winkels zij in huis heeft, terwijl ook Lekker Leerdam voor de lekkerbekken niet ontbreekt.

De vormgeving van Leerdam. is een verdienste van Kontakt Creatie.

De stadsglossy is huis aan huis bezorgd in Leerdam en omliggende plaatsen. In oktober komt het tweede nummer uit.