Olivier, nr. 8

Date:01 okt 16
Tags:

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Wij kunnen niet haken. Wij kunnen niet breien. Punniken lukt met een beetje hulp misschien nog net. Buiten zijn wij meer in ons element. Met kaplaarzen aan (Marijke) en hond (Melanie) struinend door de uiterwaarden bijvoorbeeld.

Tóch kwamen we dolenthousiast terug na een kopje koffie in de kleurrijke wereld van Wolplein. Waarom? Door het enthousiasme van Petra Glimmerveen. Door haar passie en lef groeide de handwerkwinkel in de binnenstad van Zaltbommel uit tot een inspiratiecentrum met internationale webshop. Ze bewijst dat succes niet uit kan blijven wanneer plezier, talent, ondernemerschap en enthousiasme samenkomen.

Deze formule zien we terug bij de genomineerden voor de verkiezing van de Ondernemer van de Bommelerwaard. Als fan van de bedrijvige Bommelerwaard draagt Olivier dit evenement een warm hart toe, en daarom zijn wij mediapartner geworden.

Deze achtste Olivier staat vol met verhalen over bedrijven waar plezier en succes een twee-eenheid vormen. De leukste molenaar van de Bommelerwaard – Koert van Geffen van molen Sara Catharina – verkoopt zijn meel alleen al met zijn glimlach en pretoogjes. Wendy van Orsouw van Mood for Shoes is zó verslingerd aan schoenen dat ze het schoenenvirus moeiteloos overbrengt.
Ook Olivier zelf is een cocktail van ongetemd enthousiasme en plezier. Wij zijn verslingerd aan ‘bladen maken’, aan de mooie verhalen van ondernemers en de Bommelerwaard. Met succes. Olivier groeide in vier jaar tijd uit tot een begrip in de regio en daar zijn wij trots op! Wij wensen jullie weer veel leesplezier, dan beginnen wij alvast met de voorpret voor Olivier 9!

Melanie van Hemert & Marijke Verhoef