Olivier, nr. 9

Date:11 apr 17
Tags:

Heeft u het al gezien? Er waait een frisse wind door deze Olivier! Olivier is immers al Olie-negen! Kleine jongens worden groot en dus was het hoog tijd voor een restyling! Onze vormgevers zijn achter de digitale tekentafel gekropen om onze spruit in een nieuw hip jasje te steken. Ze gaven ‘m trendy kleuren, nét even andere lettertypes en nieuwe beeldverhoudingen. Een frisse, nieuwe look. Gewoon omdat het kan!

Schrik niet, Olivier is nog steeds Olivier. Een fijne glossy vol verhalen over het mooie Bommelse land en haar ondernemers. Deze keer hijsen we de zeilen en varen we uit naar JoBe, waar we ontdekken hoe de watersportproducten van deze Maasdrielse onderneming de hele wereld over gaan.

We gaan ook langs bij Juijn, die dit jaar zéker de wind mee heeft met de gewonnen aanbestedingen. Winnaars waren er ook bij de verkiezing van de Ondernemer van de Bommelerwaard. Een prachtig event waarvan Olivier en Het Kontakt mediapartner waren. De genomineerden en winnaars zijn ras-ondernemers. Kapiteins die hun schip door de nodige economische stormen hebben geloodst en nog altijd fier aan het roer staan. Ze varen met volle kracht vooruit, met de wind in de zeilen. Olivier vaart mee!
Wij wensen u veel leesplezier!

Melanie van Hemert & Marijke Verhoef

De volgende Olivier komt uit op vrijdag 29 september. Meer informatie? Mail naar olivier@hetkontakt.nl.