Sportmagazine Krimpenerwaard

Date:12 sep 17

Zou het in het water zitten? Of is het de boeren doorzetters mentaliteit? Hoe dan ook, de Krimpenerwaard telt heel wat fanatieke sporters. Amateurs én topsporters. De hoogste tijd dus voor een eigen sportmagazine, vinden wij van Het Kontakt Media! Een blad speciaal voor álle sportliefhebbers uit de regio. Van de supporters langs de lijn en de amateurs tot aan de fanatieke talenten en topsporters.

Voor de totstandkoming van dit magazine verzamelde hoofdredacteur Rick den Besten – drijvende kracht achter Regio-voetbal.nl – de sportgekken van de redactie. Journalist Robert van der Hek voetbalt fanatiek, duizendpoot Jan Timmer coacht badmintonners naar topprestaties terwijl Pieter van der Laan iedere week langs de lijn staat voor kleurrijke wedstrijdverslagen. Stephan Tellier kennen we natuurlijk van zijn geweldige sportfoto’s, en hij is fervent wielrenner en schaatser. Grafisch vormgever Martijn van Vliet is gek op wielrennen en ik? Ik sta te trappelen om mijn hardloopschoenen weer aan te trekken!

Samen interviewden we super gedreven sporters van alle niveaus. Van de internationale topper Patrick Roest tot aan wethouder Lavinja Sleeuwenhoek-De Jong die in haar vrije tijd zwemt. We zetten vrouwelijke kampioenen op het podium, portretteren de sportieve familie Klinkenberg uit Krimpen aan den IJssel en duiken in het roemruchte verleden van volleybalvereniging DOS. Dat fanatisme niet alleen voor de jonkies is, ontdekten we bij de tafeltennissers van OTTV.

Enig fanatisme is ons ook niet vreemd. De afgelopen maanden hebben we keihard gewerkt aan deze allereerste uitgave van Sportmagazine Krimpenerwaard. We zijn trots op het resultaat en geven bij deze dan ook graag het startschot voor jou als lezer. Dus bij deze: klaar voor de start… af!

Marijke Verhoef