Leerdam nr. 3

Date:01 apr 16

Echte Leerdammers raken niet uitgepraat over hun stad. Of het nu gaat over de historie, hun favoriete koffietentje, de vele herinneringen die ze koesteren of over wat er allemaal wel niet beter kan in de stad. Voor dit derde stadsmagazine schoven we aan bij Juul Versloot, Hans Linsen en Wim Slagboom. Drie geboren en getogen Leerdammers die hun hele leven lang thuis zijn in de glasstad.

We mochten ook binnen kijken bij de familie Gerritsen, die op een prachtige boerderij aan de Loosdorp woont. Hier wordt al eeuwen lang geboerd. Dat zie je aan het huis, waar de familiegeschiedenis aan de muur hangt.

De Leerdamse geschiedenis, die vind je op straat. Kijk maar eens naar de straatnaambordjes. Stiekem vertellen die heel wat over het Leerdamse verleden. Wij gingen op onderzoek uit en ontdekten al wandelend door Leerdam de historie. Onderweg passeerden we heel wat leuke winkels, bijvoorbeeld op het Europaplein en in de binnenstad. stadsmagazine uitreikingOok zij presenteren zich in dit stadsmagazine. Uiteraard ontbreken de makelaars van Leerdam niet! Zij zorgen er dagelijks voor dat mensen een mooi thuis vinden in Leerdam.

Het eerste exemplaar van de derde uitgave is door media-adviseurs Max Broekhoff en Jolanda Smit uitgereikt aan John Spruijt van de LOV en Adrie Kleppe van SAVEL.