Stadsmagazine Leerdam, nr. 4

Date:30 sep 16

Later als ik groot ben… Dat is het thema van het vierde Stadsmagazine Leerdam!

Ieder kind zit vol dromen. De één wil kinderboeken schrijven (Marijke), de ander timmerman worden (Max) of journalist (Jolanda). De getalenteerde coverkids van dit vierde stadsmagazine weten het ook al wel. Sam wordt proefvoetballer, Resa musicalster en Audrina fotomodel. Ze gaan vol voor hun droom en genieten met volle teugen.

Wie ook geniet is de 3-jarige Guus. Met zijn grote glimlach verzacht hij het verdriet dat zijn spierziekte brengt en inspireert hij mensen om stichting Spieren voor Spieren te steunen. Zijn ouders zijn geroerd door de enorme steun die ze krijgen vanuit hun omgeving. Samen dromen ze van één ding: SMA de wereld uit.

En dan zijn er nóg meer dromen in dit magazine: Sylvia Bosch die mijmert in de grandeur van de oude burgemeesterskamer, Broekgravers die een nieuw avontuur aangaan in Leerdam West en Kracht W die haar vleugels uitslaat en samen met het publiek droomt over de toekomst. Ze komen allemaal aan bod in dit vierde Stadsmagazine.

Combineer deze mooie verhalen met artikelen over de leukste ondernemingen van Leerdam en omstreken, evenals een grote uitagenda, en er ligt weer een magazine dat het leukste van Leerdam bundelt! Wij wensen u weer veel leesplezier!

Max Broekhoff, Jolanda Smit & Marijke Verhoef