Winkelhof Magazine, nr. 10

Date:20 mei 17

De kop is eraf: de eerste evenementen zijn alweer achter de rug. Zeker de Winkelhof = Modehof was een groot succes. Op een zonovergoten zaterdag presenteerden de modellen de nieuwe trends op het gebied van mode, kapsels, brillen en accessoires. Reden voldoende om in dit magazine met een fotopagina nog eens terug te blikken!

Tegelijkertijd kijken we natuurlijk ook vooruit, want stilzitten is er in Winkelhof Bergambacht nooit bij. Met een bijzondere actie voor Moederdag, Bourgondisch Bergambacht, de klantenverwenavond en de traditionele Bergambachtdag is er weer volop te beleven in het winkelhart van de Krimpenerwaard.

We duiken net als bij de vorige editie weer in de geschiedenis. Deze keer nemen we een kijkje in de notulen van 1947. Het toont aan dat er al tientallen jaren gezamenlijk de handen ineengeslagen worden om de Bergambachtse winkels zo goed mogelijk op de kaart te zetten.

We besteden tegelijkertijd ook aandacht aan de inspanningen die er anno 2017 zijn. Mooi om te zien hoeveel er achter de schermen gebeurd om het hoge niveau van Winkelhof Bergambacht in stand te houden én waar mogelijk te verbeteren.

Voeg daarbij de vaste artikelen van onze leden, de rubrieken Blik achter de Schermen en Medewerkers aan het Woord en Winkelhof Culinair, en het mag duidelijk zijn dat ook dit Winkelhof magazine weer volop te bieden heeft!

Grea van Vliet