Winkelhof magazine, nr. 11

Date:05 sep 17

‘Ik ben een fan van Winkelhof Bergambacht.’ Het was één van de reacties die we kregen toen we de straat op gingen om klanten te vragen waarom zij in ons winkelcentrum komen shoppen. Het doet goed om terug te lezen dat de kwaliteit, de service en het uitgebreide aanbod zo op prijs worden gesteld bij inwoners van Bergambacht én de wijde omgeving.

Naast de vertrouwde ‘ingrediënten’ van het Winkelhof magazine: de portretten van bedrijven, de Nieuw in de Winkel-pagina’s, Achter de Schermen en het recept van Winkelhof Culinair besteden we net als voorgaande editie aandacht aan de historie van Winkelhof Bergambacht. Deze keer draait het om de slagers die in Bergambacht hun winkel hadden; enkele tientallen jaren geleden waren dat er vier.

Om klanten fan te laten blijven van Winkelhof Bergambacht is continu inzet nodig. Daarover vertelt wethouder Jan Vente van de gemeente Krimpenerwaard. En bij Bergambacht Optiek brachten ze het in de praktijk: de winkel aan de Hoofdstraat onderging een grondige metamorfose.

Veel leesplezier!

Jacqueline de Kraaij