Winkelhof magazine, nr 12

‘Bij Winkelhof Bergambacht slaagt u altijd!’

De dagen worden korter, de herst- en winterkleding komt weer uit de kast. Maar van een winterstop is bij Winkelhof Bergambacht zeker geen sprake. Sterker nog, er staan alweer diverse evenementen op de agenda. In het laatste Winkelhof Magazine van dit jaar gaan we onder meer in op de Winkelhof Winteractie en de Klantenverwenavond.

Leuk is dat we ook aandacht kunnen besteden aan nieuwe gezichten: onlangs openden De Knegt Kaas & Noten en PITT, de nieuwe herenafdeling van Just be Jolie, de deuren. Bij Achter de Schermen gaan we deze keer mee met “Hoofdstraat 44” naar Noorwegen. Verder komen klanten aan het woord, blikken we terug op de vele bakkers die Bergambacht tientallen jaren geleden huisvestte en zijn er weer vele nieuwe producten terug te vinden op de Nieuw in de Winkel-pagina’s.

Want of het nu om woondecoraties, een nieuwe outfit, geluidsapparatuur, boeken, beelden, eten en drinken voor feestelijke maaltijd of knipbeurt gaat, bij Winkelhof Bergambacht slaagt u altijd. Van harte welkom!

Teunis Speksnijder