Winkelhof magazine, nr. 6

Date:23 mei 16

Met de succesvolle Modehof en Klantenverwenavond nog vers in het achterhoofd, maakt Winkelhof Bergambacht zich alweer op voor het volgende evenement: de Bergambachtdag op zaterdag 21 mei. Op de planning staat dan de combinatie van de ambachtenmarkt en de geraniummarkt. Die mix zorgt die dag een sfeervol en kleurrijk geheel voor bezoekers vormen. Ideaal om ons winkelcentrum dan te bezoeken!

Achter de schermen wordt er al jaren hard gewerkt om de kwaliteit, veiligheid en uitstraling van Winkelhof Bergambacht in stand te houden en waar mogelijk nog te verhogen of te verbeteren. Piet Looren speelt daarin een belangrijke rol. Hij vertelt in dit magazine over de meerwaarde van de zogenaamde Bedrijven Investerings Zone (BIZ) voor de klanten van het Winkelhof.

Net als in de vorige editie komt een oud-ondernemer aan het woord. Deze keer blikt Jan Soet, oud-eigenaar van Soet Wonen & Slapen, terug op de tijd dat zijn ouders een manufacturenzaak van dertig vierkante meter begonnen in Bergambacht. Ook de pagina ‘Medewerkers aan het woord’ is weer te vinden; twee keer zelfs.

Natuurlijk kunt u daarnaast rekenen op de vertrouwde ‘ingrediënten’ van het Winkelhof magazine: de portretten van bedrijven, de Nieuw in de Winkel-pagina’s en het recept van Winkelhof Culinair. Veel leesplezier!

Teunis Speksnijder