Winkelhof magazine, nr. 7

Date:14 sep 16

Het zal u niet ontgaan zijn: de Hoofdstraat is de afgelopen maanden op de schop gegaan. Wekenlang is er hard gewerkt om de belangrijkste winkelstraat van Bergambacht een nieuw aanzien te geven. De inspanningen zijn zeker niet voor niets geweest: de Hoofdstraat is er nog aantrekkelijker voor het winkelend publiek op geworden. De heropening laten wij als Winkelhof Bergambacht natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daar leest u meer over in dit magazine.

Naast de vertrouwde ‘ingrediënten’ van het Winkelhof magazine: de portretten van bedrijven, de Nieuw in de Winkel-pagina’s en het recept van Winkelhof Culinair hebben we ook deze keer een oud-ondernemer in de schijnwerpers gezet: Rien van der Graaf. Hij was van 1978 tot 2002 hét gezicht van Rabobank-kantoor Bergambacht en één van de mensen achter de succesvolle start van Winkelhof. “Het was een prachttijd”, stelt hij vast.

Activiteiten staan er uiteraard ook weer op de agenda. En last but not least: het nieuws van de winkels van Winkelhof Bergambacht, zoals de vernieuwde inrichting van Soet Wonen & Slapen.

Veel leesplezier!

Teunis Speksnijder