Winkelhof magazine, nr. 8

De dagen worden korter, de herst- en winterkleding komt weer uit de kast. Maar van een winterstop is bij Winkelhof Bergambacht zeker geen sprake. Sterker nog, er staan alweer diverse evenementen op de agenda. In het laatste Winkelhof Magazine van dit jaar besteden we aandacht aan onder meer de Winkelhof Winteractie en de Klantenverwenavond op 17 november.

Natuurlijk staan eveneens de vaste items in het magazine. Bij de ‘Oud-ondernemer aan het woord’ worden de schijnwerpers deze keer gericht op Ernst van der Vlist, jarenlang een vertrouwd gezicht in Winkelhof Bergambacht. Bij ‘Medewerkers aan het woord’ is er aandacht voor de koppels Mevrouw Lingerie en “Hoofstraat 44” en Thuisin van de Velde en Europa Hairstyling. Verder maken we een rondje door de vernieuwde Hoofdstraat, waar het voor het winkelend publiek er na de grondige aanpak er nog prettiger winkelen is geworden.

Want of het nu om woondecoraties, een nieuwe outfit, geluidsapparatuur, boeken, beelden, eten en drinken voor feestelijke maaltijd of knipbeurt gaat, bij Winkelhof Bergambacht slaagt u altijd. Van harte welkom!

Lennis Soet