Winkelhof magazine, nr. 9

Dat een winkel vol ligt met een gevarieerd aanbod, lijkt voor een klant vanzelfsprekend. Maar achter de schermen moet er heel wat gebeuren om de schappen en rekken op een aantrekkelijke manier te vullen. In een nieuwe serie geven we in het Winkelhof Magazine een blik achter de schermen. Als eerste komen My Accessories en Grando Keukens en Bad aan bod.

Opvallend is daarnaast de paginagrote agenda, met daarop een overzicht van de activiteiten die de Winkelhof in 2017 aanbiedt. Een ‘uitknipexemplaar’ om te bewaren, zodat u altijd snel en overzichtelijk kunt zien op welke datum de Familiebraderie, de Klantenverwenavonden en de andere evenementen zijn.

Als eerste staat dit jaar de Winkelhof Modehof op de planning. Het is elk jaar weer een groots feest als de nieuwste trends op het gebied van kleding en accessoires op de catwalk in ons winkelcentrum getoond worden. In het Winkelhof Magazine staat hierover meer informatie. Bijzonder is daarnaast de terugblik op het Bergambacht van vroeger. Met Roel Botter kijken we terug naar hoe de Hoofdstraat er in de eerste jaren van de vorige eeuw uitzagen.

Kortom: meer dan voldoende reden om dit magazine op een rustig moment door te nemen. Veel leesplezier!

Teunis Speksnijder